Lägg i kundvagnen

Lagerstatus: Välj först variant

Leveranstid: Välj först variant

0 kr

Stäng

Sök Meny & Sortiment

Butiken i Gävle

"Lyxig krydda, Kvalitet, Personlig service och Lustfylld inspiration"  sammanfattar bäst innehållet hos PLEASME. Den lustfyllda butiken för kvinnor, män och lekfulla par i Gävle och på nätet.
 

PLEASME är en intim butik på Söder i Gävle, som slog upp portarna i månadsskiftet februari/mars 2010. Detta då vi ansåg att det utbud av leksaker, accessoarer och plagg som de stora "shopparna" erbjöd sina kunder var alldeles för opersonliga och oinspirerande.

Vi blandar friskt på hyllorna i butiken, då vi anser att ett bra sexliv inte bara behöver vara en trevlig vibrerande vän i byrålådan. Utan även kan vara krydda och inspiration till dygnets övriga timmar i form av accessoarer, kläder och tillbehör.

Finner kunden inte det de söker hos PLEASME, så får man mer än gärna komma med önskemål och vi söker och finner. Allt detta levererat till Dig, kunden, med diskretion och genuin glädje.

Förutom ett brett sortiment av produkter hemma i butiken finns även möjlighet att lägga beställning via den uppsjö av kataloger som finns tillgängliga.
I dessa finner Ni, förutom 1000-tals leksaker -

  • Sexigt under, i form av trosor, bh, body, bustier, babydoll, stockings och stayups (många av plaggen i bred storleksvidd. 32-58)
  • Accessoarerna och detaljerna för bröllopet, möhippan, maskeraden m.m
  • Latex & naturgummi i både kläder och tillbehör till fetish och S&M älskaren

Behöver man sedan inspireras lite extra så kan vi tipsa om att boka upp ett av PLEASMEs populära Inspiration & Dildopartyn. Låt Er förundras, läras och inspireras på ett vis som passar vuxna nyfikna. 

 
Varför inte boka in ett besök i PLEASMEs butik i Gävle?
Är det några av våra varor Ni finner i vår webbshop som Ni är extra nyfikna på? Som Du önskar 'klämma & känna' på innan köp?
Hör då av Er, någon tid före Ert besök, så ser jag till att dessa finns hemma. Laddade med batterier och redo att tas med på Ert äventyr, helt utan extra kostnad.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer