Lägg i kundvagnen

Lagerstatus: Välj först variant

Leveranstid: Välj först variant

0 kr

Stäng

Sök Meny & Sortiment

Inspiration & Dildoparty

Nu är det dax..
..att boka in Inspirationsparty a'la PLEASME!
Lite seriösare, lite mer 'vuxet' och med fokus på inspiration, krydda och nya ideér.


Krydda afterworken, möhippan/svensexan, arbetsplatsträffen, förfesten, parmiddagen osv osv..

Så bjud in vännerna, grannarna, arbetskamraterna och låt dem förundras över alla de blandande godsaker som finns på marknaden. För lek på egen hand eller tillsammans med partner.

Ser fram emot att få inspirera Er!
Boka er visning via telefon - 076 112 80 88  eller via vårt kontaktformulär här på hemsidan


Hur funkar det?
Under de ca 1½ - 2½ h som en 'vanlig' visning tar (tiden är lite beroende på sällskapets storlek, era önskemål och hur frågvisa Ni är) går vi igenom produkter som inspirerar och eggar, allt från Geishakulor för träning, potensmedel för lust, till smaksatta glidmedel och accessoarer i form av piskor och ögonbindlar som kan krydda samlivet

Vi låter Er klämma, känna, smaka och bli inspirerade av det sortiment PLEASME har att erbjuda.
Efter avslutad visning får alla en privat 'frågestund' där man kan bolla tankar, men även lägga sin beställning diskret.

Våra visningar :

HOMEPARTY

Värdinna kommer hem till Er med väskor fyllda av godsaker.
Tillsammans med era vänner får Ni sedan inspireras i bekant miljö med möjlighet till mat och dryck.


Varorna som beställs/köps under dessa visningar finns oftast redo för 'leverans' nästkommande vecka. Vi kan även ordna varor som kan tas med och köpas under visningskvällen. Önskemål om dessa produkter meddelas via telefon / mail några dagar innan Er visning.

Beställda varor betalas och levereras -
1. Vid beställningstillfället  - Kontant eller Swish  (önskas varorna hemskickade tillkommer frakt, +50kr/adress)
2. Möjligheten finns också att den värdinna som bokat visningen kan vara ’spindeln i nätet’, samla in summan för beställningarna och sedan få alla varor levererade till sig (självklart separat inslagna). Om ordervärdet på dessa beställningar överskrider 3000kr så bjuder PLEASME på en frakt kostnad.

Kostnad för visning inom Gävle stad samt Västerås City är 400kr   (extra resekostnad tillkommer beroende på avstånd från dessa städer)

Kostnad för visningen betalas in vid bokningstillfället via bankgiro alt Swish senast 7 dagar innan visningen.
Får ni förhinder? Vill avboka er visning? Om detta sker 48h innan inbokad visning får ni hela summan tillbaka, annars tar vi ut full avgift.

Visningstider:
Då vi gärna ser att ev alkoholpåverkan hos våra visningsgäster hålls i liten till "lagom" nivå så brukar vi hålla start på våra visningar senast kl.19.00

 

KILLAR, MÄN & goa GUBBAR
se hit.
.

Jobb och måsten, gympass, fixa middag, bolla med barn och deras intressen osv osv
Ni finner en lucka på 5 minuter..
Då är det bara att sätta 'kåt-knappen' från Off till On på frugan och hoppa i bingen va?

Antagligen inte ;)

Oftast behövs lite mer stimulans än så, för både kropp och knopp (och snopp? ;)
Så om ni killar vill och vågar - Då kan vi tipsa er om PLEASME's Inspirationsvisning på tema '5-minuter'.

Under visningen går vi igenom tips på förspel, snabbt och intensivt men även lek som ni kan egga med under hela dagen. Tillbehör i form av spel och leksaker samt accessoarer inom lättare Bondage som kan göra de stulna 5 minuterna ack så givande och äventyrliga, för båda parter!

Självklart ger vi er även en (muntlig;) 'lektion' över den kvinnliga anatomin och lyfter fram de önskemål och tips vi sedan tidigare fått av kvinnor över hur de vill bli uppvaktade och berörda.

Så vad väntar ni på?
Samla grabbgänget, arbetskamraterna, herrklubben, campinggrannarna eller gympolarna och boka in en 'Tema 5-minuter Inspirationsvisning' med PLEASME!

Visning tar ca 1 1/2 - 2 1/2h (beroende på sällskapets storlek)  Minsta antal intresserade / visning är 6st.

Det som är det bästa med PLEASME's visningar är det att alla inbjudna får chans att komma med personliga önskemål om vad som ska tas upp (diskret och anonymt självklart). Det betyder att ni alla får nyttig info, men ingen behöver 'outa' sig om fetish/problem/nyfiken på..

Så vad väntar ni på?

Kostnad för denna visning är från 400kr beroende på vart visningen ska ske.

Kostnad för visning betalas in vid bokningstillfället via bankgiro/swish senast 7 dagar innan visningen.
Får ni förhinder? Vill avboka er visning? Om detta sker 48h innan inbokad visning får ni hela summan tillbaka, annars tar vi ut full avgift.


Ni vet väl att ni har möjlighet att träffa PLEASME och se ett urval av vårt sortiment på annan plats än på våra visningar och våra kommande PopUp's?

Driver Ni en klubb, ansvarar för ett event eller är ett större sällskap / förening så kan Ni boka in ett besök av PLEASME.

Vi kommer då med våra väskor fulla av inspirerande produkter, håller mindre visning om så önskas och / eller har försäljning på plats. Kontakta oss och berätta vad ni har på gång.

Sortiment
- Leksaker för tjejer, killar och par mixat med spel, glidoljor och godis
- BDSM accessoarer som piskor, fängsel och tillbehör till styggare lek
- Lek, lär & träna. Ett sortiment som passar mer för offentlig lokal med 'diskret' produktutbud.

Har Du ett rum ledigt i redan etablerad butik/salong/tatoostudio etc? 
Vad sägs om lite Gratis reklam? Krydda upp din lokal för 1-2 dagar med lite extra "-o lala" och "-Åhhhh" med produkter från PLEASME? 
Sänd oss då ett PM. Kan vi sedan komma överrens så fixar PLEASME resten. Kör PopUp hos Dig och din rörelse får en extra skjuts i och med den reklam vi sedan sprider ut både på sociala medier och i dagspress.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer