Lägg i kundvagnen

Lagerstatus: Välj först variant

Leveranstid: Välj först variant

0 kr

Stäng

Sök Meny & Sortiment

Sekretesspolicy

Uppdaterad 30 maj 2018

Vi på PLEASME värdesätter din sekretess och uppskattar att du litar på oss för att skydda information på samma sätt vi erbjuder er diskreta leveranser och personligare service.  I denna sekretesspolicy förklarar vi vilken information vi samlar in från dig, varför vi samlar in den och hur vi skyddar den.  I den sammanfattas även dina rättigheter och vi berättar hur du kan använda rättigheterna, bland annat genom att kontakta PLEASME’s kundservice.
Vilken information samlar vi in?

Detta avsnitt av vår sekretesspolicy beskriver vilken sorts information PLEASME samlar in, oavsett om den samlas in automatiskt eller om du lämnar den frivilligt.

Information som samlas in automatiskt:

• din IP-adress
• webbläsaren och enheten du använder
• datumet och tidpunkten för ditt besök, och hur du använder vår hemsida och kommer åt dess innehåll
Information som du lämnar när du gör ett köp:

• namn
• kontaktuppgifter (t.ex. e-postadress, fysisk adress, telefonnummer)

Om du lämnar ytterligare personuppgifter när du recenserar en produkt styrs vår behandling av all sådan information av våra villkor för omdömen och betyg. Obs! Recensioner som publiceras på vår hemsida är offentliga, och därför ska du bara använda information som du vill dela offentligt. (detta gäller ”Namn”, E-postadresser är ALDRIG offentliga)

Vem har åtkomst till din information?

Ingen 3.e part! Endast vi på PLEASME har tillgång till denna information för att kunna erbjuda Er

• Trygg hantering och leverans av din beställning
• Behandla betalningar
• Kundservice

Vi kan även dela informationen utifrån vad som krävs eller tillåts enligt lag, t.ex. när vi anser att det är lämpligt för att samarbeta med en utredning av aktiviteter som påstås vara olagliga, för att upprätthålla våra användarvillkor eller för att skydda våra eller andras rättigheter eller egendom.

Hur länge behåller vi din information?

Vi behåller bara dina personuppgifter så länge som de behövs för det avsedda syftet eller eftersom vi är juridiskt skyldiga att göra det. Dock max ett år.
Vilka rättigheter har du för att få åtkomst till och kontrollera användningen av din information?

Du har rätt att:

• få åtkomst till dina sparade personuppgifter
• begära en kopia av de personuppgifter som behandlas av oss
• få fel i dina personuppgifter korrigerade
• få dina personuppgifter raderade (eller ändrade så att du inte kan identifieras) eller begränsa hur vi använder dina uppgifter – i båda fallen dock under särskilda omständigheter som föreskrivs i lag.

Viktigt att veta - Vi på PLEASME sänder ALDRIG ut reklam! Varken via epost eller SMS. Dock kan vi om ni önskar sända sådan eller hålla er uppdaterade om produkter som är Beställningsvaror, men då krävs det att Ni kontaktar Oss för att ge tillstånd till detta.

Önskar er en underbart skön framtid tillsammans med PLEASME

/ Helena S  VD och Inspiratör hos PLEASME

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer