Lägg i kundvagnen

Lagerstatus: Välj först variant

Leveranstid: Välj först variant

0 kr

Stäng

Sök Meny & Sortiment

Övrigt i mix

Krydda för lekfulla par
Sätt fart på fredagsmyset genom att våga prova ett av våra lustfyllda sexspel. Vi har spel och tillbehör för leksugna par och för er som vill sätta fart på möhippan eller svensexan. Sortimentet är stort, vi har något som passar för de allra flesta som är på jakt efter en upplevelse utöver det vanliga.

Utforska varandra När sexlivet börjar kännas vardagligt och slentrianmässigt kan ett sex spel tända lågan igen. Det handlar om att våga lite på varandra, prova något nytt och tänja sina gränser. Lägg ert öde till sexspelen och låt tillfälligheterna bestämma vad ni ska göra med varandra. Det är den perfekta lösningen när sexlivet börjar bli lite för enformigt och fantasin inte riktigt vill infinna sig.

Vi har spel, tips och utmaningar för heteropar, tjejpar och killpar. Heta möhippor och svensexor Vad är väl en möhippa eller svensexa utan lite porr? Vi har penissugrör och sötsaker som verkligen kommer att sätta fart på stämningen. Framförallt kommer tillbehören att locka fram skratt bland alla som finns på plats.
Fråga oss
Har du frågor kring våra sex spel eller tillbehör? Vi har tystnadsplikt och behandlar våra kunder med största diskretion. Vi kan hjälpa er att hitta produkter som motsvarar era behov och önskemål.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer