Sök Meny & Sortiment

Kundbetyg
5
baserat på 1 recension

849 kr

Lägg i kundvagnen

Leveranstid: 1-3 dagar

Lägg i varukorgen

Har du en fråga om denna produkt?
Är dess status "Beställningsvara" kan du förboka ett ex eller få en notis när den åter är tillgänglig. Klicka här!

Produktinformation

Fleshlight Vibro är lika skön som sina föregångare utan vibrationer med sin räfflade insida, men här med Pink Lady Touch kan du välja att föra in, inte mindre än 3 bifogade vibratorer i 'skaftet'. En ger pirr, två ger otroliga sensationer och alla tre samtidigt?.. Oj!

Fleshlight är den obestridda storsäljaren bland sexleksaker för honom med över 2miljoner nöjda 'användare'.

Utvändigt ser den ut som en ficklampa och det som skiljer dem åt är mönstret på dess insida. Räfflat, avsmalnande eller med vibrationer. De har alla det speciella 'Real Feel Super Skin' materialet och är väldigt diskreta i sitt utförande.

En extra uppsättning 10-pack batterier medföljer.

För skönaste upplevelsen - spola igenom varmt vatten innan lek och tillför en stor mängd vattenbaserat glidmedel. Din lösfitta blir då så verklighetstrogen att du aldrig vill lägga den ifrån dig.

Storlek:
Längd 25,4 cm
 

Recensioner

Mycket bra Fleshlight
Skriven av: Grannen

Mycket skön Fleshlight och med bullet-vibratorerna på så är det svårt att hålla sig. Lätt att göra rent efteråt, bara att ta ut insatsen och skölja ur. Rekommenderar Fleshlight puder och rengöring för att hålla den fräsch.
Lite minus för att det är lite krångligt och tar lite tid att sätta dit vibratorerna, men det är det värt. :)

Skriv en recension

Betyg

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer