Sök Meny & Sortiment

149 kr

Lägg i kundvagnen

Leveranstid: 1-3 dagar

Lägg i varukorgen

Har du en fråga om denna produkt?
Är dess status "Beställningsvara" kan du förboka ett ex eller få en notis när den åter är tillgänglig. Klicka här!

Produktinformation

Ett hjärta fullt av Förspel

Mer än 100 utmaningar för ett spännande förspel!

De 100 inspirerande utmaningarna i denna hjärtformade låda kommer ta ert förspel till nya höjder: Spännande, sensuellt och det kommer få er båda att längta efter mer. Ett sensuellt förspel får er inte bara i rätt stämning, utan hjälper er att slappna av. Den dagliga stressen glöms bort och låter er fokusera på varandra och på varandras kroppar. Undersökningar visar, att sannolikheten för tillfredsställande sex ökar med längre förspel. Det ger er inte bara större njutning idag, utan gör även ert nästa sexuella möte mer intimt och intensivt.

I detta spel är uppgifterna speciellt framtagna för att skapa en bra grund för njutbart och avslappnande förspel. Uppgifterna på de vita rullarna är för honom och de rosa för henne. De gula rullarna är uppgifter som kräver lite förberedelse och utförs därför en dag eller två senare.

Turas om att plocka rullar med pincetten och anta utmaningarna de innehåller, som dessa till exempel:

- Ta ett par söta och heta bilder på dig själv och skicka till din partner. Visa inte allt, bara tillräckligt för att få igång hans/hennes fantasi.

- Använd en halsduk, bälte eller handbojor för att binda fast din partner vid en stol eller i sängen. Klä av dig för honom – långsamt och sexigt. Ju mer du retar honom, desto mer kommer han vilja ha dig!

- Din partners skinkor är inte bara mysiga för dig att röra vid; de är också mycket känsliga. Smek försiktigt hennes skinkor med lite massageolja och ge dem ett litet nyp emellanåt.Börja försiktigt och öka gradvis till lite vildare smek, gärna med någon enstaka smisk om du vill.

Recensioner

Bli först att recensera!
Den här produkten har ännu inte recenserats.
Genom att betygsätta och recensera produkten kan du hjälpa andra att välja rätt!

Skriv en recension

Betyg

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer