Sök Meny & Sortiment

Inflatable Ergo-Fit Strapless Strap-On (B)

1 399 kr

Lägg i kundvagnen

Leveranstid: Beställningsvara

Lägg i varukorgen

Har du en fråga om denna produkt?
Är dess status "Beställningsvara" kan du förboka ett ex eller få en notis när den åter är tillgänglig. Klicka här!

Produktinformation

Världens första fjärrkontroll styrda och uppblåsbara Ergo-Fit Strapless Strap-On.
Denna fjärrstyrda harnesfria strap-on har extrem dubbel vibration och en uppblåsbar vaginal del för att skapa perfekt passform.
Formen på den gör att en partner kan infoga den mindre änden vaginalt, hålla den på plats med sina slidmuskler eller, lägga till en harness-sele för extra stöd. Emellertid har denna unika modell av strap-on också möjligheten att pumpa upp den mindre inre dildon och på så vis applicera större tryck inuti givaren.

Formen på den yttre dildon är lite böjd, riktar sig därför perfekt mot G-punkten eller P-punkten på mottagaren för direkt stimulering. För större bekvämlighet är det en trådlös fjärrkontroll som styr vibrationerna. Vibrationer som avnjuts i båda delar av denna Ergo-Fit!
Utforska tre hastigheter av surrande och 7 mönster för pulsering för varje partner. Den är till och med vattentätt för vått, varmt bus i badet, duschen eller poolen.

Ergo-Fit är tillverkad av premiumsilikon och är icke-porös, ftalatfri och bör rengöras noggrant med mild tvål och varmt vatten och endast användas tillsammans med Vattenbaserat glidmedel.

Mått: 24cm i total längd. Vaginal del är 10cm i längd och blåses upp från 3-5cm. Den yttre dildon har 14cm i penitrerande djup och är 3.8cm vid bredaste diametern.
Material: Silikon, ABS-plast
Färg: rosa

Obs: Laddningar via USB. Fjärrkontroll kräver 2 AAA-batterier, ingår inte.
 

Recensioner

Bli först att recensera!
Den här produkten har ännu inte recenserats.
Genom att betygsätta och recensera produkten kan du hjälpa andra att välja rätt!

Skriv en recension

Betyg

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer