Sök Meny & Sortiment

Kundbetyg
5
baserat på 1 recension

400 kr

Lägg i kundvagnen

Leveranstid: 1-3 dagar

Lägg i varukorgen

Har du en fråga om denna produkt?
Är dess status "Beställningsvara" kan du förboka ett ex eller få en notis när den åter är tillgänglig. Klicka här!

Produktinformation

Denna paddel är lika lätt att hantera som en käpp. Den är lång (41cm), smal (2,5cm) och rejäl med 6st perforerade hål som gör att luftmotståndet minskar för kraftfullare träffar.

Handtaget som är i kontrastfärg i de flesta av modellerna är prytt med en D-ring.

Tillverkad i rejält läder som med tiden blir mjukare och mer hanterbart.Bör ej vara i kontakt med olja så detta ger uppkomst till fläckar som ej går bort.

Som ni ser på bilden finns denna godbit i flera olika färgkombinationer. Leveranstiden för dessa kan variera efter efterfrågan. Men kontakta oss gärna innan köp så kan vi berätta vilken färg vi har hemma för omgående leverans.

- Svart med svart söm
- Svart med röd söm
- Svart med handtag i bordeauxred
- Svart med handtag i mahagony
- Bordeauxred med svart handtag
- Mahagony med handtag i London

Recensioner

mycket bra!
Skriven av: JOB

Mycket bra och användbar minipaddel. Det tjocka lädret kombinerat med lyfthål borgar för en härlig svidande känsla kombinerat med tyngd som är imponerande för denna lilla sak. Jag använder den för situationer då min partner behöver motiveras när jag är nära henne. Det lilla formatet gör att den inte riskerar att komma ivägen när ett bröst eller ett skrev behöver bestämt beröring. En sak varje kärleksfull sadist måste ha i sin verktygslåda!

Skriv en recension

Betyg

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer